Nadiratosca HBC is verkocht.

Deze door Regina Leeuwen fantastisch opgeleide merrie is door bemiddeling van Peter Olthof naar Duitsland verkocht. De merrie is 5 jaar en een dochter van Ibolensky uit de merrie Cantosca HBC (Cantos). Cantosca HBC komt uit de stammoeder Satosca die sinds 2003 onafgebroken 19 veulens bracht, waaronder een 1.60m geclassificeerd paard, een 1.50m paard en twee 1.40m paarden. Bovendien is er nog een aantal directe kinderen van Satosca bij ons in opleiding. Wij wensen de koper veel succes met Nadiratosca HBC.

Krijger HBC verkocht.

De door de familie Hokse opgeleide ruin Krijger HBC is verkocht naar Guatemala door bemiddeling van Ernesto Canseco. Deze zoon van Charisma is een fijn juniorenpaard gebleken en 1.40m geclassificeerd. Met name zijn constante optreden onder Stijn Hokse bracht hem in de selectie voor junioren. Bij veel starts met Stijn viel hij in de prijzen. Zijn 2e plek bij het barrière springen in oktober 2022 (1.70m hoog) was top. Krijger is een zoon van Charisma en gefokt door Heringa in Donderen. Wij hopen dat hij zijn succeslijn in Guatemala doorzet.

Messi verkocht.

Deze 6-jarige door Peter en Stijn Hokse opgeleide ruin is verkocht naar Mexico door bemiddeling van Ernesto Canseco. Messi is gefokt door Pieter Pool uit Boelenslaan; zijn afstamming is Dantos x Kroongraaf x Jasper. Kenmerkend voor dit paard is zijn ongekende vermogen. Zijn moeder bracht ook al een 1.30 en een 1.50 zoon. Wij wensen de koper veel geluk met dit paard.