Met 90 punten voor het vrijspringen en hoogdrachtig van Dominator Z is de stermerrie Lynette H&H een van de betere merries van haar jaargang. Deze 4-jarige merrie is een dochter van de nog jonge maar beloftevolle Hermantico (Comme Il Faut) die inmiddels internationaal 1.40m springt. Met vervolgens Cantos, Burggraaf en Nimmerdor in haar pedigree beschikt zij over een zeer interessante bloedopbouw.

Lynette H&H (Hermantico x Cantos x Burggraaf), ster, voorlopig keur, prok, geboren 2016, hoogdrachtig van Dominator Z, 1.69m, wordt geveild in de KWPN Online Broodmare & Embryo Auction 7 tot 10 februari 2020.

De moeder van Lynette H&H is een halfzus van het 1.60m paard Wimette (Karandasj) van Michel Hendrix, van het 1.50m paard Zamette (Emilion) en van Frimette E (Namelus R) die uitkomt op 1.40m niveau. Maar dat is nog niet alles, haar overgrootmoeder presteerde zelf op 1.30m niveau en bracht de Grand Prix paarden Nirmette (G.Ramiro Z) en Sjarmette (Burggraaf). Ook het Grand Prix-paard U2 (Calvados) van Michel Hendrix is nauw verwant aan Lynette H&H. Deze interessante merrie is nu drachtig van de zeer imponerende Dominator Z. Onder Christian Alhmann maakt de hengst momenteel furore op het allerhoogste niveau en de verwachtingen zowel in de sport als in de fokkerij zijn hooggespannen van deze hengst.