Moeder Chup a Chup (Tolan R) is een halfzus van het 1.60m paard Expert (Tangelo van de Zuuthoeve) van Bart Bles, die deel uit maakte van het Nederlandse EK-team van Rotterdam. Chup a Chup zelf gaf van Cantos al het 1.40m paard Ariana. De pedigree vervolgt met het bloed van Mermus R en Nimmerdor. De Nimmerdor merrie Jolaris staat aan de basis van het 1.50m paard Within Temptation ( Mermus R) en het 1.45m paard C’Est La Vie (Namelus R). Ook de 1.60m paarden Caramelo C (Hercules), Olona (Indoctro), Platini (Freedom Z), Captain (Unaniem) en Carthagena (Carthago) komen uit de moederlijn van Nullan HBC, net zoals de KWPN goedgekeurde Heart Touch (Untouched) die 1.40m is geklasseerd. Vader Gullit HBC stamt af van de preferente topvererver Cantos, gevolgd door Namelus R en Nimmerdor. Deze veelbelovende hengst wordt inmiddels uitgebracht in het 1.45m door Ernesto Canseco.

Een groot verschil ten opzichte van andere jaren is dat de KWPN Select Sale online gaat plaatsvinden maar mét een livepresentatie. U kunt via de livestream dus precies zien welke hengst er in de baan is en waar u op kunt bieden. Veilingmeester Frederik de Backer slaat de hengsten online af. Zo krijgt u toch het gevoel van een echte veiling, met het gemak van online bieden.

Video’s en meer informatie over Nullan HBC kunt u bekijken op: https://www.kwpn.nl/sales/live-veilingen/kwpn-select-sale of https://www.youtube.com/watch?v=H0JxLcaxomQ

Vragen of het veterinair rapport of wilt u de röntgenfoto’s bekijken? Neem contact op via selectsale@kwpn.nl.