Te koop van de HBC Stal in de KWPN Online Broodmare & Embryo Auction van 7 tot 10 februari 2020:

Beaurante D.D. elite sport springen, prok, geboren 2006, hoogdrachtig van Charisma, 1.66m.

De elitemerrie Beaurante D.D. heeft zichzelf bewezen en presteerde tot en met 1.40m niveau onder Nick van den Broek. Deze merrie is het resultaat van het 1.60m paard en springpaardenleverancier Cantos gecombineerd met Ramiro Z dochter Gurante. Zij bracht eerder al het 1.30m paard Ceaurante D.D. (Vincenzo) en is de grootmoeder van de KWPN goedgekeurde Jenkins (Charisma). Uit deze moederlijn komt ook de internationale springpaarden Radja (Kelvin) en Jurante (Concorde) alsook de 1.40m paarden Hurricane D.D. (Falaise de Muze) en Zigurant (Silverstone).

Via een halfzus van de overovergrootmoeder zijn ook de 1.60m paarden For Fun (Carosso VDL) en Campari (Come On) nauw verwant aan Beaurante. Haar 4-jarige dochter Lorante HBC (Cornet Obolensky) scoorde afgelopen zomer 81,5 punten voor haar EPTM test.

Op dit moment is Beaurante drachtig van Charisma die onder Marc Houtzager in het 1.45m werd uitgebracht. Deze hengst is een zoon van springpaardenleverancier én de Grand Prix-hengst Stakkato uit een merrie van de stempelhengst Cassini I.