U bent hier:
Terug naar het overzicht

Whiskey HBC

Whiskey HBC is tot nu toe de ultieme kroon op de fokkerij van Reflex M. Hij lijkt veel op zijn vader in een nog luxere verpakking dankzij z'n beeldschone moeder Silvalina.

Ongekend deftig is hij in z'n front en ongekend sterk is z'n achterbeengebruik. En zo liep Whiskey HBC naar het kampioenschap nieuwelingen op de UPD 2006.

Whiskey HBC is het eerste jaar beperkt ingezet en de fokkers die hem hebben gebruikt zullen snel ervaren of hij met z'n statuur en charme de fokkerij in kannen en kruiken kan brengen.

Moeder Silvalina (stokmaat 1.70m) is een volle zuster van concourspaard Thorwald. Stammoeder Kondalina (v. Glorant) staat aan de basis van de concourspaarden Landheer (v. Waterman) en Into Temptation Landzicht (v. Manno). Ook de goedgekeurde hengsten Gibraltar (v.Wilhelmus) en Tempelier (v. Manno) komen uit deze lijn.

Whiskey HBC scoorde goed in het verrichtingsonderzoek met een 8 voor het gebruik van het achterbeen en de looplust en 7,5 voor de andere onderdelen.

Naar verwachting verhoogt Whiskey HBC de stokmaat (+1.58) en is hij voorspeld op 110 exterieur en 111 beweging, beiden zeer ruim boven het gemiddelde.

Whiskey HBC: Een jonge hengst uit jonge ouders; een nieuwe oogst uit een traditie van succes.