U bent hier:
  • home
  • > dienstverlening

TRAINING EN KEURINGSKLAARMAKEN


Voor het keuringsklaar maken van uw paard voor de exterieurkeuringen verwijzen wij naar Harry van Middelaar die in Hoornsterzwaag zijn eigen trainingsstal heeft met zijn partner Ancilla Bruggink. HVM Stal kunt u bereiken op 06-22018788 of via de website www.hvmstal.nl.


DIEPVRIES SPERMA

Op de website kunt u onder de knoppen ‘rijpaardhengsten, tuigpaardhengsten en diepvriessperma’ vinden van welke hengsten diepvries sperma voorradig is bij de HBC Stal.

Onder de knop ‘veiling- en dekvoorwaarden’ kunt u alle informatie vinden over de levering van diepvries sperma en veterinaire begeleiding.

Heeft u een hengst waarvan u voor eigen gebruik of voor gebruik binnen Nederland sperma wilt invriezen, dan kunt u hiervoor bij de HBC Stal terecht. Voor het invriezen hebben wij een geldige CEM verklaring van uw hengst nodig. Vervolgens kunnen wij rietjes bestellen en de verdere invulling met u afstemmen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de HBC Stal in Boijl (0561-421244).

TE KOOP


Uit het eigen bestand zijn regelmatig paarden te koop. Wij hebben een breed assortiment fokmerries en aankomende sportpaarden. Deze paarden komen uiteraard uit de verschillende fokrichtingen spring-, dressuur- of tuigpaard.

Meer informatie kunt u vinden op de website (www.hbcstal.nl) bij 'te koop'. Uiteraard kunt u ook bellen met de HBC Stal (0561-421244).